SI | EN
info@dr-duh.si 00386 1 3613 057

Mednarodni inženiring in industrijske kooperacije


V tridesetletni zgodovini smo izvajali posebne, inovativne projekte na področju strojništva, transportne tehnike in gradbeništva.

Z inženirsko ekipo v sodelovanju z različnimi inštituti smo usposobljeni za najzahtevnejše projekte. Naši sodelavci imajo preko dvajset patentov (slovenskih in evropskih). Z drugimi malimi in srednjimi podjetji izvajamo projekte na ključ.

Projekti, ki jih izvajamo s pooblaščenimi inženirji iz področja strojništva, gradbene in elektro stroke se po dogovoru z naročniki servisirajo tudi po modelu »long distance service control«.

Naš kupec ima v našem podjetju stalno in kakovostno inženirsko podporo za naše ali druge nove projekte.

Storitve


Projektiranje

projektiranje Dr. Duhovnik

Projektiranje


Naši pooblaščeni inženirji lahko izvajajo projektiranje in nadzor od enostavnih do najzahtevnejših objektov iz področja gradbeništva in strojništva.

Naši strokovnjaki so pripravljeni za sodelovanje z naročnikom od idejnih projektov do realizacije in predvsem tudi operativnega izvajanja (nadzor) oziroma kontrole delovanja.


Več informacij

Komunalna infrastruktura

Komunalna infrastruktura Dr. Duhovnik

Komunalna infrastruktura


Projektiranje komunalne infrastrukture za odpadno vodo od kanalizacije (zajemanje odpadne vode) do čiščenja odpadne vode v najzahtevnejših pogojih odvajanja. Čistilna naprava deluje po sistemu SBR tehnologije, ki je nadgrajen s dodatnim čiščenjem (mehansko, biološko, kemijsko in z mikrofiltracijo).


Več informacij

Posebni projekti

posebni projekti Dr. Duhovnik

Posebni projekti


Od začetka delovanja našega podjetja smo kupcem zagotavljali strokovno podporo pri zahtevnih projektih tako da smo razvijali po specialnih zahtevah strogo namenske naprave (žičnice, vzpenjače, električni vitel, grabilec,…),. V vsej zgodovini imamo nekaj posebnih rešitev, ki so bile razvite za določene kupce in uspešno uporabljene.


Več informacij

Reference


Čistilne naprave / črpališča

ČN Gojače 400PE

reference čistilne naprave Dr. Duhovnik

Vodovod

Vodohran Plenšak

reference vodohram Dr. Duhovnik

Žičnice / vzpenjače

Vzpenjača Blejski otok

reference žičnice Dr. Duhovnik

Električni vitel in razno

Električni vitel

reference električni vitli Dr. Duhovnik